Metal Yapı Konut Levent!
İstanbul Levent'te Metal Yapı Konut'un liderliğinde Yeşil GYO ile ortak kurulan Zincir Yapı tarafından inşa edilen Metal Yapı Konut Levent projesi detaylarını sizler için araştırdık.

220 metre yükseklikteki kule bloğunda 52 ofis katı bulunan Metal Yapı Konut Levent projesi minimum enerji kullanımı ve maksimum gün ışığı kullanımına olanak sağlayan özgün dış cepheye sahip. LEED Gold Sertifikası alacak şekilde projelendirilen projede Selçuklu izlerine rastlamak da mümkün. İki blok larak tasarlanan projede 20 metre yükseklikteki podyum bloğunda ise teras kullanımlı ofisler ve dükkanlar bulunuyor. 

A++ ofis özelliğine sahip olan Metal Yapı Konut Levent projesinde 6 adet  25 saniyelik bekleme süresi ile Türkiye’nin en hızlı asansörleri bulunuyor. 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181