Roya Gold Altunizade nerede? İşte lokasyonu...
Ofis projesi olarak tasarlanan Roya Gold Altunizade projesi İstanbul Altunizade'de konumlandırılıyor. Capitol alışveriş merkezi, Coca Cola genel merkezi, Acıbadem hastanesi ve Acıbadem genel merkezi , ETİ Genel merkezi gibi firmalara komşu olan proje Altunizade metrobüs durağına 400 metre, 15 Temmuz Şehitler köprüsüne 1 kilometre mesafede yer alıyor.



Roya Yapı imzası ile hayata geçirilen Roya Gold Altunizade projesinin yer altında 2 katlı otoparkı bulunuyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Roya Gold Altunizade projesi 6 bin 880 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor.

8 metre yüksekliğinde spor merkezi, olimpik bir voleybol ve basketbol sahası yer alan Roya Gold Altunizade projesi ofis binasında 15 metre geniş aks açıklığı geçerek açık ofis planlamasına sahip.

Roya Gold Altunizade fiyat? Tıklayınız.

Roya Gold Altunizade teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181