Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor!
Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. Projenin Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan; Vogue Business Center’ın yapımı, yatırım tutarı, projedeki ofis sayısı,  metrekare büyüklükleri ve fiyatları hakkında açıklamalarda bulunuyor;

İlker Kaan Özcan, “Vogue Business Center projesine inşaat firması olarak arsayı alarak başladık ve 105 adet ofis dairesi ürettik. Her bir satılık ofis katı 386 metrekare olarak tasarlandı. Fiyatları ise Ataşehir’e göre çok cazip başladı. Lansmanda metrekaresi 6150 TL’ye ilk fiyatlarımızı çıktık. Şerefiyelerine göre değerlendirdik ve müşterilerimizi memnun edecek bir fiyat analizi ile süreci devam ettirdik. Şu anda binanın yüzde 60’ı satıldı” diye belirtiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181