TOKİ Ayazma kura çekilişi ne zaman 2019!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Toki Ayazma kura çekilişi ne zaman 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Ayazma kura çekilişi ne zaman 2019 sorusunun detayları şu şekilde; 
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan toki kura sonuçları 2019 ayazma listesini belirleyecek olan kura töreni 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Ayazma Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ayazma 2019 başvuru 19 Nisan 2019 tarihinde sona erdi. ​Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki istanbul 2019 ayazma projesi başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Ayazma Toki fiyat için tıklayınız.
Ayamaz Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Ayazma kura çekilişi ne zaman 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki ayazma kuraları ne zaman çekilecek 2019 ve başakşehir ayazma toki 2019 kura çekilişi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki istanbul sosyal konut projeleri için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülistan ete 5 yıl önce

banner182

banner181