TOKİ İstanbul açık satış listesi Eylül 2019!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki İstanbul açık satış listesi Eylül 2019 detaylarını sizler için araştırdık.  

Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan toki kurasız satış 2019 istanbul evleri konut alıcıların beğenisine sunuluyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından tarafından inşa edilen Toki İstanbul açık satış listesi Eylül 2019 detayları şu şekilde; 

İstanbul Ataşehir Toki
İstanbul Ataşehir Esatpaşa Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen İstanbul Ataşehir Toki satışları 16 Eylül 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. 6 adet 2+1 konut ve 3 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı İstanbul ataşehir toki konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

Başakşehir Kayaşehir Toki
İstanbul Başakşehir Kayaşehir 869 ada 3-4 parsel Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Başakşehir Kayaşehir Toki satışları 16 Eylül 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. 4+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulacağı İstanbul kayaşehir toki konutları satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

Ttoki açık satış 2019 istanbul listesi şu şekilde;



Toki İstanbul açık satış listesi detaylarını sizler için derledik. istanbul da satışa sunulan toki evleri 2019 ve toki kurasız satış 2019 istanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181