TOKİ Kayaşehir çekilişi canlı yayın!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Kayaşehir çekilişi canlı yayın detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kayaşehir çekilişi canlı yayın detayları şu şekilde;
157 bin 474 başvurunun yapıldığı toki kayaşehir kura çekilişi canlı yayın Toki'nin Facebook ve Twitter sayfalarından yayınlanacak.

Toki çekiliş canlı izle Facebook için tıklayınız.
Toki kura canlı yayın Twitter için tıklayınız.

Kayaşehir Toki 2+1 kura sonuçları için tıklayınız.
Kayaşehir Toki 3+1 kura sonuçları için tıklayınız.

4 bin 467 konut için yapılacak olan toki kayaşehir kura çekilişi 2019 sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 26-27 Haziran tarihlerinde çekilecek. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan projenin kura törenleri İstanbul Fatih Yenikapı'da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

26 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayacak kura töreninde 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun, 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak kura töreninde ise 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun hak sahipleri belli olacak. Toki İstanbul kura tarihi 2019 ile ilgili gelişmeleri 'emlaksayfasi.com.tr' adresinden takip edebilirsiniz.

Başakşehir Kayabaşı TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Başakşehir Kayabaşı TOKİ fiyat için tıklayınız.

Toki Kayaşehir çekilişi canlı yayın detaylarını sizler için derledik. toki kayaşehir kura çekilişi canlı izle ve toki kayaşehir canlı yayın ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kayabaşı toki 2019 nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.
Kayabaşı toki 2019 başvuru şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181