TOKİ Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi bu gün başlıyor!
Toplam 605 adet konutun bulunduğu TOKİ Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

TOKİ Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi şu şekilde; Projede asil hak sahipleri için 7 Mayıs ile 25 Mayıs olarak belirlenirken yedek hak sahipleri için ise 29 Mayıs ile 31 Mayıs olarak belirlendi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen projede hak sahibi olan kişiler TOKİ Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi arasında sözleşmelerini imzalamazsa konutlar yedek hak sahiplerine devredilecek.

Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler;
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ile adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan İstanbul İl sınırları içerisinde en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet ettiğini kanıtlayacak belge, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.) 

TOKİ Kayaşehir satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181