Alsancak Stadı'nın ihalesini Metro İnşaat kazandı!
Alsancak Stadı'nın 28 Nisan Cuma günü Ankara'da yapılan yenilenme ihalesini Metro İnşaat'ın kazandığı öğrenildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleşen ihaleye 17 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 71 milyon 884 bin 349 lira olarak açıklanan ihalede en yüksek teklif 99 milyon 792 bin 614 lira ile Polimeks İnşaat, en düşük teklif 51 milyon 680 bin lira ile İntim İnşaat'tan geldi.

Teklifleri değerlendiren bakanlığın 54 milyon 880 bin liralık fiyat veren Isparta firması Metro İnşaat'ı yüklenici firma olarak belirlediği, kesin açıklamanın firmanın incelemesinden sonra yapılacağı belirtildi. Yasal ihale itiraz sürecinin ardından belirlenen şirkete 15 gün içinde yer teslimi yapılacak. İnşaatın ise yer tesliminden itibaren en geç 60 gün içinde başlayacağı belirtildi.

Posta İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181