Bayraklı kentsel dönüşüm projesi iletişim ve tanıtım merkezi!
Bayraklı’da Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinin büyük bir kısmını kapsayan 600 bin metrekarelik bölgede konumlandırılan Bayraklı kentsel dönüşüm projesi iletişim ve tanıtım merkezi bilgilerini sizler için araştırdık.

22 bin kişinin ikamet ettiği Bayraklı kentsel dönüşüm projesi iletişim ve tanıtım merkezi açık adresi şu şekilde; Cengizhan Mah. 1620/39 Sok. Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı Karşıyaka. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje alanında imar mevzuzatına aykırı 5496 konut ve 317 işyeri dönüştürülüyor. Çanakkale-İzmir Otoyolu ile Altonyol arasındaki Cengizhan, Fuat Edip Baksı ve Alparslan mahallelerinin büyük bir kısmını içeren projede çalışmalar devam ediyor.

Bayraklı kentsel dönüşüm projesinde yaşam başladığında manzaraya cephe verilen ve körfez sulietini dikkate alan bir yapılaşma olacak.
 
Bayraklı kentsel dönüşüm projesi iletişim ve tanıtım merkezi!
Telefon:  0 232 293 91 75

Bayraklı kentsel dönüşüm projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181