İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak?
Depreme dayanıksız riskli binaların yıkılarak yeni modern ve daha sağlam binaların inşa edildiği izmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen izmir kentsel dönüşüm 2019 kira yardımı detayları henüz belli olmadı. Kira yardımının ne zaman açıklanacağı belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen kentsel dönüşüm kira yardımı izmir için geçen yıl 960 TL olarak belirlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanacak olan kentsel dönüşüm devlet kira yardımı 2019 oranları ​her yıl olduğu gibi bu yılda Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) artış oranına bakılarak belirlenecek.

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam eden bölgeler şu şekilde;
- Uzundere kentsel dönüşüm
- Ege Mahallesi kentsel dönüşüm
- Örnekköy kentsel dönüşüm
- Ballıkuyu kentsel dönüşüm
- Bayraklı kentsel dönüşüm
- Gültepe kentsel dönüşüm
- Aktepe Emrez kentsel dönüşüm

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 detaylarını sizler için detaylarını sizler için derledik. İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181