Uzundere 3 etap ihalesi yeni parseller için 9 Mayıs'ta yapılacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere 3 etap ihalesi yeni parseller için 9 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki tapunun İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi 3. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller - 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel numarada kayıtlı taşınmaz üzerinde Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı İşi ihalesi yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Uzundere 3 etap ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'da yapılacak. Uzundere kentsel dönüşüm 3 etap ihalesi yapılacak yerin açık adresi; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Encümen Toplantı Odası Kat: 3 No: 309 Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/ İZMİR

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesini katılma şartları;
1. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; işe ait İdari Şartnamede belirtilen belgeleri ve hazırlayacakları tekliflerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Şehit Fethi Bey Caddesi No:2 Konak/ İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaştırmış olması gerekmektedir. Postada oluşacak gecikmelerden İdare sorumlu değildir.
2. Bu ihaleye gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişimler teklif verebilecektir.
3. Bu işin ihalesine katılmak üzere İstekli kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
4. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz.
5. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilmesine izin verilmemektedir.

Uzundere 3 etap ihalesi detayları için tıklayınız.

Uzundere kentsel dönüşüm son durum ve uzundere kentsel dönüşüm 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181