Akçınar Moda Evleri ne zaman teslim?
4 blok olarak tasarlanan Akçınar Moda Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Kemalpaşa konut projeleri arasında yer alan Akçınar Moda Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde; Akçınar Moda Evleri teslim tarihi Mayıs 2019 olarak planlanıyor.

55 daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 125 ila 220 metrekare arasında değişim gösteriyor. İzmir Kemalpaşa mevkiinde yer alan projede 3+1, 4+1, 5+1 daireler bulunuyor. Akmeydan Yapı tarafından hayata geçirilen projede sauna, fitness, çocuklar için kreş ve kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Akmeydan Yapı Kemalpaşa projesinde 3+1 daireler 125 metrekare ile 150 metrekare, 4+1 daireler 155 metrekare ile 160 metrekare, 5+1 daireler 220 metrekare olarak tasarlanıyor.

Akçınar Moda Evleri ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Akçınar Moda Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Akçınar Moda Evleri fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181