Atılgan İnşaat Karşıyaka projesi nerede? İşte lokasyonu...
45 milyon 892 bin 125 TL yatırım bedeline sahip olan Atılgan İnşaat Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da konumlanıyor. Proje Karşıyaka Şemikler Mahallesinde yer alıyor.



38 katlı tek blok olarak tasarlanan Atılgan İnşaat Karşıyaka projesi 243 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. Remzi Erdem ve Atılgan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Atılgan İnşaat Karşıyaka projesinde dükkanlar bu tek blok altında yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunan Atılgan İnşaat Karşıyaka projesinde 75 adet 1+1, 102 adet 2+1, 39 adet 3+1 ve 7 adet 4,5+1 daire bulunuyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Atılgan İnşaat Karşıyaka projesinde spor salonu, kreş, yüzme havuzu ve yeşil alanlar yer alıyor. 9 bin 194 metrekare alan üzerinde inşa edilen Atılgan İnşaat Karşıyaka projesinde villalar 2. katta konumlanıyor. 20 adet villanın bulunduğu Atılgan İnşaat Karşıyaka projesinde 720 kişinin yaşayacağı planlanıyor.

Atılgan İnşaat Karşıyaka projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181