Avcılar Caddebostan projesinin lansmanı yapıldı!
Avcılar İnşaat Başkanı İdris Avcı, Bornova'daki yeni projesi Avcılar CaddeBostan'ı tanıttı.

SATIŞLAR BAŞLADI
125 bin metrekare arsada 202 konut ve 3 ticari bölüm lansmana özel indirimlerle satışta. Sektöre liderlik yapan Avcılar İnşaat, modern yaşamın ihtiyaçlarına göre tasarladığı ve İzmir'in yeni kalbi Bornova'da yükselen Avcılar Cadde Bostan Projesi'ni tanıttı. 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Avcılar CaddeBostan konutları Haziran 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor

Kurulduğu günden itbaren İzmir'e yeni bir kimlik kazandıran projeleri inşa eden Avcılar; aileyi hedefleyen Bornova'daki Avcılar CaddeBostan projesini CaddeBostan Satış Ofısi'nde gerçekleştirilen lansman toplantısı ile tanıttı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Genel Müdür Göksel Ünlü, Satış ve Pazarlama Direktörü Şener Avcı, Satış Müdürü Emrah Günenç ve Proje Mimarı Emre Öztürk projeyle ilgili detayları anlattı.

DAİRE SEÇENEKLERİ
25 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen, oturum alanı 6 bin metrekare üzerinde yükselen, 202 adet konut, 3 adet ticari bölüm, büyüklükleri 70 ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3 + 1,4+1, Bahçe Dubleksi daire seçenekleri bulunuyor. Şehrin içinde yoğun günlük hayatın stresini azaltmayı ve ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefleyen Avcılar CaddeBostan projesinde 1.500 metrekare kapalı alan içinde açık ve Proje, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kickbox-cimnastik salonu, toplantı salonu, masatenisi-langırt salonu, mini futbol sahası, cep sineması, karaoke alanı, SPA, hamam ve sauna alanları ile kreş hizmeti kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. 2019 yılında konutların teslim edilmesi hedeflenen İzmir - İstanbul otoyolunun hemen yanı başında yer alan Avcılar CaddeBostan konumu ile de dikkat çekiyor. Ön lansman sürecinde yoğun talep gören proje; Park Bornova AVM'ye, Forum Bornova ve İKEA'ya, Trafik Hastanesine, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Bornova Anadolu Lisesi, özel kolejler bölgesine ve Üniversite Metro istasyonuna sadece birkaç kilometre mesafede yer alıyor. Proje; doğrudan çevre yolu bağlantısı olduğu için de havaalanına veya İzmir'in kuzey aksına ulaşım avantajı da sunuyor.

YÜZDE 20 İNDİRİM
Avcılar CaddeBostan projesinde 3+1 daireler lansmana özel 439 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinatla şirket bünyesinde kişiye özel esnek ödeme, 60 ay 0 faiz ve 120 ay vade seçenekleri de ödeme planlarımızda yer almakta. Ayrıca Lansman süresince liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yüzde 20 indirimi uygulanacak.

MUTLU İNSANLAR
30 yıldır istikrarlı bir büyüme ile İzmir'de hayal edilemeyeni inşa etiklerini belirten Avcılar İnşaat Başkanı İdris Avcı, "Hızla gelişen bölgelerde İzmirliler'in değişen yaşam şartlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarladığımız projelerimiz ile kalite ve konforu birlikte sunuyoruz. Bize duyulan güven ile bugüne kadar 3 binlerce aileyi konut sahibi  yaptık. Önceliğimiz hep insan, daha önemlisi mutlu insanlar oldu" diye konuştu.

Mehmet İnmez / Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181