Aykanat Yapı dev projesini Çeşme'de hayata getirecek!
Sakız Adası’na uzanan panoramik manzarasıyla, Çeşme’nin en güzel koyu Ayasaranda Koyu’nda, Çeşme’nin sert rüzgarından uzak, denize sıfır bir konumda olacak projede tüm rezidanslar, deniz ve Sakız Adası’nı görebilecek. Eşsiz plajı, kendine özel koyu ile proje, rezidans sahiplerinin huzur ve konforu için tüm detayların düşünüldüğünü belirten yetkililer, mimarinin de eşsiz güzellikte olacağının altını çizdi.

Ünlü mimarın eseri
Projeyi, bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan Türkiye’nin en ünlü mimarlarından olan Durmuş Dilekci çizdi. Folkart dahil bir çok ünlü firmaların projelerinde yer alan Durmuş Dilekci, aynı zamanda 2003 yılından günümüze kadar, aralarında İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beykent Üniversitesi’nin de yer aldığı ülkemizin önemli üniversitelerinde konuk öğretim görevlisi olarak yer aldı. Halen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Mimari Tasarım dersleri veren Dilekci, üniversitelerle mesleki platformlardaki yarışmalarda jüri üyeliği yaptı.
 
Bilgi ve tecrübe
Durmuş Dilekci, çok sayıda akademik konferansa da konuşmacı olarak katıldı. DDA’da, Durmuş Dilekci ve ekibi; özel, kamusal veya yatırım sektörlerinde farklı projeler üzerinde, gerek kent, gerek mimari konularına, farklı perspektiften bakarak ve bilgi-birikim zenginliğini kullanarak geniş bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca DDA, farklı alanlardaki uluslararası proje ofisleriyle, sanatçılarla, Reklam ajanslarıyla, bilgi ve deneyiminin paylaşılması bağlamında işbirliklerine önem veriyor.

Aykanat Ayasaranda projesine mimarın bakışı
Form, malzeme ve ışığın yarattığı dil ile ilgiliyim. Bu dil, her projenin özgün ruhunu oluşturur. Her yeni projede konusuyla, topoğrafyasıyla ve çevresiyle birlikte bana bir şeyler anlatır. Ayasaranda Aykanat projesinin de özgün dili, bunun üzerine şekilleniyor.  Çeşme’nin en güzel bölgelerinden Ayasaranda’nın kendine has doğal yapısıyla Ege Denizi’ni buluşturan, bütünleşme, sessizlik, dinginlik ve huzur gibi kavramların çağrıştırmaları üzerine projeyi tasarlıyoruz. Denizden bakıldığında silüetin gücü, doğru yönlenme (manzara, güneş ve rüzgar) ve müstakilleşme kriterleri üzerinden hareket ediyoruz.

Aykanat Yapı’yı tanıyalım
Aykanat Yapı ve İnşaat ailesi olarak 2007 yılından beri Menderes ilçesinde faaliyet gösteriyor. 2014 yılında kurumsallaşma sürecini tamamlayan Aykanat Yapı İnşaat, İzmir’de inşaat sektörünün öncü ve lider markasıdır. Menderes’te birçok başarılı projeye imza attı. 

Kalite ve konfor
Menderes’te inşa ettiği en son villa projesinde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun yanı sıra pek çok ünlü aile oturuyor. Aykanat Yapı, Menderes’te konut fiyatlarının belirlenmesinde takip edilen şirkettir.
Aykanat, dünyadaki inşaat teknolojisinin geldiği son noktayla uyumlu olarak; en üst düzey teknik ve mühendislik uygulamalarının benzersiz mimari tasarım çizgileriyle bütünleştirildiği projeleri, yüzde 100 müşteri memnuniyetinin esas alındığı yenilikçi bir kalite anlayışıyla tüketiciye sunuyor. 

Temiz, düzenli ve standartlara uygun bir çalışma ortamını sürekli kılmak; kaynağı, gerektiği miktarda, doğru zamanda, doğru biçimde kullanmak, şirketin öncelikli hedefi olarak öne çıkıyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181