BulutOrman Projesi Narlıdere'de yükseliyor!
İzmir'e yapılması planlanan Körfez Tüp Geçit Projesinin çıkış noktasının İnciraltı olduğuna dikkat çeken Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, böylece Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini artacağını, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 22 yıldır Narlıdere'de inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere, Tanyer İnşaat için ayrı önem taşıyor.

BulutOrman projesi Münir Tanyer'in lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. Dokuz Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede" diye konuştu. Tanyer İnşaatın önceki projelerinden ev sahibi olanların, kazandıklarını BulutOrman Evleri'nde değerlendirdiğine dikkat çeken Münir Tanyer, "Çeşme, Sığacık, Kuşadası'nda yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar. Böylece şehrin merkezinde doğayla içice yaşayacaklar. Ege böğesinin her ilinden ayrıca; İstanbul vs Ankara'dan da müşteri grubumuz var" dedi. Münir Tanyer, BulutOrman projesinin satışlarının şimdiden yüzde 50 seviyesine ulaşmasında projenin kalitesi kadar Tanyer inşaatın yıllardır edindiği marka bilinirliği ve güvenin de büyük payı olduğunu sözlerine ekledi.

DENİZ VE ORMAN MANZARASI
20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 116 konut bulunduğunu dile getirdi. Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına belirten Tanyer şu bilgileri verdi: "Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek." 

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181