Carmel Inn Çeşme Ayayorgi!
Dairelerinde 230 metrekare net kullanım alanına sahip olan Carmel inn çeşme Ayayorgi projesi detaylarını sizler için araştırdık.

7 bin 874 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Carmel inn Çeşme Ayayorgi projesinde her villa 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İzmir'in Çeşme ilçesinde lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Carmel inn Ayayorgi çeşme projesinde tüm villalar 7+1 tipte tasarlanıyor. 

Her villaya ait 50 metrekare büyüklüğünde müstakil havuzun bulunduğu Carmel inn izmir çeşme projesinde 5 yatak odası, 1 TV - hobi odası, 1 hizmetli odası, 1 teknik oda ve 6 banyo, 1 sauna yer alıyor. Toplam 13 adet villadan oluşan projede her villada 7 oda ve 6 banyo, 2 araçlık otopark, geniş peyzaj alanı, sauna, sinema odası ve içinde özel oturma grubu bulunan sonsuzluk havuzu imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Carmel inn Çeşme Ayayorgi projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Carmel Inn Ayayorgi teslim tarihi için tıklayınız.

​Carmel Inn Ayayorgi fiyat için tıklayınız.

Carmel Inn Ayayorgi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181