Cengiz İnşaat ilk konut projesi olan Livin İzmir'i tanıttı!
Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Cengiz İnşaat, sektördeki 40 yıllık birikimi ve deneyimiyle markalı konut geliştirme alanındaki ilk projesi Livin İzmir'i hayata geçiriyor. İzmir Mavişehir'de, 366 konut ve 33 ticari üniteden oluşan Livin İzmir projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Projede, 31 kat olarak inşa edilen ve muhteşem Körfez manzarasına hâkim dikey yaşam sunan bir kule bloğu ve 3 ila 7 arasında değişen katlarda inşa edilen, ferah peyzaj manzarası bulunan yatay yaşam imkanı sunan 7 adet konut bloğu bulunuyor. Livin İzmir'de 1+1 daireler 630 bin lira, 2+1 daireler 1 milyon 110 bin lira, 3+1 daireler ise 1 milyon 400 bin liradan başlıyor.

2019'DA ANAHTAR TESLİM
Konut sahibi olmak isteyenlerin daire bedellerinin yüzde 80'ine kadar kredi kullanılabildiği Livin İzmir'de yaşam 2019 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Cengiz İnşaat Gayrimenkul Yatırım Koordinatörü Mehmet Cengiz, "İnsanlara güzel bir çevre içinde yaşama imkanı sunan, şehrimize saygılı ve yakışır, hem de çevrede yaşayan insanların takdir edeceği yapılar üretmeyi görevimiz olarak kabul ediyoruz. Livin İzmir, 'Mutlu toplum, mutlu evden başlar' felsefesiyle oluşturulan, çok titizlendiğimiz özel bir proje. Mavişehir bölgesine değer katacak" dedi. Cengiz İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Mert Kurt, "Livin İzmir, hem yaşamak hem de yatırım yapmak için çok değerli ve cazip bir proje" dedi.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181