Chios 360 Dalyan nerede? İşte lokasyonu...
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Chios 360 Dalyan nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Butik konsepte sahip olan Chios 360 Dalyan nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje Çeşme Dalyan mevkiinde yükseliyor. Çeşme yeni konut projeleri arasında yer alan proje Çeşme Marina'ya 10 dakika, Alaçatı'ya 20 dakika, Adnan Menderes Havaalanı'na 60 dakika, Ayayorgi Koyu'na 5 dakika, Hastane'ye 10 dakika, İzmir Şehir Merkezi'ne 40 dakikalık mesafede bulunuyor.

​Toplam 30 daireden oluşan projede havuz, spor salonu, güneşlenme alanları konut alıcılarına sunuluyor. Yuvarlak mimariye sahip olan proje İzmir Çeşme'de inşa ediliyor. Tekke Group imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tümü 46 metrekare büyüklüğünde 1+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Ayrıca projede  teraslı ve bahçe teraslı daireler de yer alıyor.

Chios 360 Dalyan nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Chios 360 Dalyan fiyat için tıklayınız.
 
Chios 360 Dalyan teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181