Çiçek Evler Mavi Yaka'da teslimler Nisan 2019'da başlayacak!
Çiçek Kardeşler İnşaat, Güzelbahçe'deki yeni projeleri 'Çiçek Evler Mavi Yaka' ile 75 adet lüks konutu sahiplerine kavuşturacak. 3 katlı bloklardan oluşan proje, 75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor. 160 metrekare ile 350 metrekare arası büyüklüklerde 3+1,4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerine sahip dairelerin büyük çoğunluğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralıdır. Mavi Yaka projesinde, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak olup her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

'Evlerin 2019 Nisan ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, bu proje ile İzmir İnşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı amaçladıklarını belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek ise şehir karmaşasından bunalan herkesin bu projede aradıkları huzur ve konforu bulacağını vurguladı.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181