Çiğli'ye yeni proje; Atakent Panorama İzmir
5 bloktan oluşan Atakent Panorama İzmir projesi İzmir'in Çiğli ilçesinde konumlandırılıyor.

2 farklı tipte 3+1 dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 151 ila 154 metrekare arasında değişiyor. Panoramik körfez manzarasına sahip olan Atakent Panorama İzmir projesinde 151 metrekare olan 3+1 daireler 114,12 metrekare, 154 metrekare olan 3+1 dairelerde 116,42 metrekare kullanım alanı bulunuyor.

240 dairenin planlandığı projede 2 adet çocuk oyun alanı, çim amfi, seksek oyun alanı, dokuztaş oyun alanı, bahçe satrançı, yel değirmeni, süs havuzu ve oturma alanları, koşu parkuru, pool kafe, tırmanma duvarı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, 2 adet açık hava fitness alanı, açık hava bowling, evcil hayvan oyun alanları gibi sosyal alanlar tasarlanıyor. 17 bin 87 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Atakent Panorama İzmir projesi Ataseven Group tarafından hayata geçiriliyor.

Atakent Panorama İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Atakent Panorama İzmir teslim tarihi için tıklayınız.

Atakent Panorama İzmir fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181