Coordinat Bornova'da 1 ayda 5 milyon liralık satış yapıldı!
İzmir'de inşaat sektörünün canlandığına dikkat çeken Onur Durmuş ve Caner Tan, ağustos ayında 5 milyon liralık satış yaptıklarını açıkladı.

Coordinat Bornova'nın yaratıcısı DRC Grup'un Kurucu Ortakları Onur Durmuş ile Caner Tan, ağustos ayı itibariyle İzmir'de inşaat sektöründe olumlu bir rüz;ar esmeye başladığını ve bu gelişmenin de satışlara yansıdığını söyledi. Coordinat Bornova projesinde ağustos ayında toplam 5 milyon liralık satış rakamına ulaştıklarını belirten Onur Durmuş, gayrimenkulun uzun vadede en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

'Faizler yükselecek'
Kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte yatırımcıları yeniden gayrimenkule yönlendirdiğini kaydeden Durmuş, kredi faiz indirimlerinin önümüzdeki dönemde sona erebileceğini ve yeniden faiz yükseltmesine gidebileceklerine dikkat çekti. Caner Tan ise Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi Coordinat Bornova'da dairelerden 225 tanesinin satıldığını söyledi.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181