Dap Yapı İzmir kampanya!
Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilen Dap Yapı İzmir kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

Dap Yapı İzmir kampanya detayları şu şekilde; Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ve 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına Dap Yapı İzmir projesi de katıldı. 29 Ağustos'ta başlayan ve 31 Ekim'e kadar sürecek olan kampanya ile dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. 

Peşinat yüzde 10 olacağı kampanyada dövizini bozdurup peşinata yatıran için 1 yıl boyunca kur teminatı olacak veur artarsa teminattan düşecek. Bankasız vadelendirme imkanının ve 120 ay vadede 0,98 vade farkının uygulanacağı kampanya kapsamında 2 kere yüzde 15 ara ödeme yapılacak. Ayrıca 6. ay ya da 1 yılda borcu kapatana farklı ödeme avantajları sunulacak. Dap Yapı İzmir kampanya kapsamında ev fiyatı konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

30 katlı 2 bloğun yükseleceği ​Dap Yapı İzmir daireleri en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkıyor. Yaklaşık 700 konutun planlandığı projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. 400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Dap İzmir fiyat bilgisi için tıklayınız.

Dap İzmir teslim tarihi için tıklayınız.

Dap İzmir nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181