Forbest Oliva 2. etapta teslimler Haziran'da başlıyor!
İzmir'de, Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece'deki yeni projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Görece projelerinden biri olan Forbest Oliva'nın, en çok üç katlı yapılarıyla yatay mimariyi ön plana çıkardıklarını söyleyen Forbest Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Serbest, "Görece bizim için çok önemli, çünkü konumu anlamında çok değerli ve doğanın içinde bir bölge. Biz de Görece'ye projelerimiz ile büyüme ve gelişme sürecinde öncülük etmeyi planlıyoruz. 9 bin metrekare alan üzerine konumlandırılmış ve iki etaptan oluşan projenin birinci etabı iki blok 9 adet daireden, ikinci etap ise sekiz blok 45 adet daireden oluşuyor. Proje toplamda 10 blok 54 adet daire barındırıyor"dedi.

Serbest şöyle konuştu: "İçinde oldukça geniş sosyal yaşam alanları ve açık-kapalı havuzların da bulunduğu projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuyoruz. Birinci etap satışları tamamlanan ve yaşamın bu etapta başladığı projemizin ikinci etap teslimleri ise Haziran 2018 olarak planlıyoruz."

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181