Gordion Group Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açtı!
Gordion Group, Bornova Altındağ'da yapımını sürdürdüğü Altın Orman projesi için Bayraklı İslam Kerimov Caddesi'nde modern bir tanıtım ofisi açtı. Tanıtım ofisinin açılışına Gordion Group Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Tosun, Şaban Başalma, Barış Uygun başta olmak üzere çok sayıda davetli ve sektör temsilcisi katıldı.

Altın Orman'ın doğayla iç içe konumu, eşsiz körfez manzarası ve yapımı devam eden Uçanyol projesinin hemen yanıbaşındaki konumuyla yoğun talep gördüğünü belirten Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, "Bayraklı İslam Kerimov'da açtığımız Altın Orman Konutları Tanıtım Ofisi ile daha çok kişiye ulaşıp projemizi daha büyük kitlelere tanıtmayı amaçlıyoruz. Buraya gelen müşterilerimize Altın Orman projesini tanıtıp sonrasmda transfer aracımızla Altındağ'daki proje alanımıza ulaştıracağız ve yaşayacakları evlerini gösterme şansı bulacağız" dedi.

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM
Toplam 3 etap olarak planlanan projede ilk etabın temel aşamasını geride bıraktıklarım ifade eden Uğurluel, daireleri 30 Ağustos 2020'de sahiplerine teslim edeceklerini belirtti. Bir doğa projesi olan ve kendine ait özel koruluğu bulunan Altın Orman'ın yeni bir yaşam tarzı sunacağını dile getiren Uğurluel, şu bilgileri verdi: "Altın Orman'ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdık. Aralık 2019'da tamamlanacak Uçanyol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanı sıra özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunuyor. Daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı tasarladık. Altın Orman'da 1+1,2+1,3+1 az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere toplam bin 215 konut yer alacak."

Hürriyet İzmir Ege gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181