Güzelbahçe'ye yeni proje; Çiçek Evler Mavi Yaka
Çiçek Kardeşler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi İzmir Güzelbahçe’de yükseliyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde basketbol, voleybol, ​tenis, çocuk bahçesi, mini futbol alanları, kamuya açık otopark ve hobi bahçeleri bulunuyor. ​Önü kapanmayacak deniz manzarası ile inşa edilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi profesyonel site yönetiminin bulunduğu 1 araçlık özel kapalı otopark ve her daire için özel hobi odası ve 24 saat güvenlik hizmeti sunuyor.

15 bin 400 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 3 katlı bloktan ve 75 daireden oluşuyor. 3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçenekleri bulunan Çiçek Evler Mavi Yaka projesinin daire büyüklükleri 160 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi? Tıklayınız.

Çiçek Evler Mavi Yaka fiyat! Tıklayınız.

Çiçek Evler Mavi Yaka
nerede? Tıklayınız.

Çiçek Evler Mavi Yaka iletişim!
Adres: Maltepe Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, No:25, 35310 Güzelbahçe / İZMİR
Telefon: 0232 234 0 222
Web: www.cicekevlermaviyaka.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181