İzka İnşaat Park Yaşam Santorini ile geliyor!
İzka İnşaat, Park Yaşam markalı projelerine bir yenisini ekleyecek. Park Yaşam Santorini İzmir projesi 34 bin 190 metrekare alanda 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villa santorini evlerinden oluşacak.

Mahalle konsepti öne çıkacak
Çok katlı yapılar yerine yatay mimari projelerini tercih ettiklerini dile getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y.Mimar Azat Yeşil, "İklim koşulları ile uyumlu, insanların uzun yıllar boyunca kaliteli ve huzurla yaşayabileceği bir yaşam alanı olarak ortaya çıkan Park Yaşam Santorini'de 5 katlı ve 8 katlı bloklarda 1+1'den 3+1 dubleks geniş metrekareli farklı seçenekler bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Mahalle konseptinin önemini vurgulayan Yeşil, "Komşuluk ilişkilerinin gelişeceği özel ortak alanlar tasarlayarak, insan ilişkilerinin gelişerek artmasına ve çocukların daha sağlıklı büyüyeceği alanları yaratmaya önem veriyoruz" dedi.

Yeşil, "Kentte park ve yeşil alan veya yakın bir yerde ormanlık olması şehir stresini atmada önemli bir rol oynuyor. Doğal ortamların görsel karmaşıklığı olumlu bir ruhsal etki yaratıyor. Biz de bu kanıtlanmış bilimsel verilerden yola çıkarak. Park Yaşam Santorini projesini tasarladık. Yemyeşil lokasyonu ve Santorini adasının eşsiz mimarisini birleştirdik, huzurlu bir yaşam alanı oluşturduk" diye konuştu.

Park Yaşam Santorini İzmir'de 21 bin metrekare peyzaj alanı olacak. Projede Santorini evlerine iki adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörlerle giriş çıkış yapılacak. 

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181