İzmir Ayrancılar inşaat projeleri!
İzmir Ayrancılar inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Eylül 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 207 adetlik konut satışından 485 adedi Torbalı'da satıldı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Ayrancılar ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Torbalı Ayrancılar satılık konut seçenekleri alıcılarına sunuluyor.

İşte İzmir Ayrancılar inşaat projeleri listesi;

Triyanda Masal
30 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Triyanda Masal projesinde 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 16 blokta 317 daire bulunan projede 2+1 daireler 117 metrekare, 3+1 daireler ise 133 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Yüzde 77'si özel peyzajla düzenlenmiş yeşil alana ve 1000 metrekareye yayılan cardio ve fitness alanı; sauna, buhar odası, dinlenme alanları bulunuyor. Triyanda Masal iletişim için tıklayınız.

Gardenya Torbalı
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Gardenya Torbalı projesi 2 etaptan meydana geliyor. Torbalı konut projeleri arasında yer alan projede toplam 245 adet konut bulunuyor. 12 bloktan oluşan Gardenya Torbalı projesinde dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor. Gardenya Torbalı fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Ayrancılar inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181