İzmir Bornova yeni konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanlar için İzmir Bornova yeni konut projeleri 2019 listesi ve projelerin detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'de Nisan 2019'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %18,1 oranında azalarak ve toplam satışlar 84 bin 403'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,7 pay ve 4 bin 797 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

Markalı konut projelerinin yer aldığı İzmir Bornova yeni konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satışları ve kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İzmir Bornova konut projeleri 2019 ile ilgili detaylar için 'emlaksayfasi.com.tr' adresini takip edebilirsiniz.

İşte İzmir Bornova yeni konut projeleri 2019 listesi;

Yücesoy Santrall
​Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilecek Yücesoy Santrall daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 50 ile 90 metrekare arasında değişim göstereceği projenin ilk etabında 140 daire yer alacak. 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Yücesoy Santrall projesinin ilk etabında 2, ikinci etabında da 2 blok yükselecek. Yücesoy Santrall nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İzmir Altın Orman
Toplam bin 215 adet konuttan oluşan projede 3 blok yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerin planlandığı İzmir Altın Orman projede geniş sosyal donatı alanları yer alıyor. İzmir Altın Orman teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İzmir Bornova yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. İzmir Bornova yeni ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181