'İzmir büyük bir değişim içinde'!
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yepyeni projelerle İzmir’in önemli bir marka kent olma yolunda ilerlediğini dile getirdi. Sancak, İzmir’deki konut fiyatlarının İstanbul, Ankara gibi birçok ile göre çok daha avantajlı olduğuna dikkat çekti.

İzmir’in gayrimenkul sektöründeki avantajlarını özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıkartacağını vurgulayan Sancak, Folkart olarak kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aktör olacaklarını ifade etti. Sancak, “Öncelikle İzmir, ardından İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz. İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi etap etap çalışmalara başladı. Belediyenin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için açtığı ihaleyi kazandık. Yeni markamızla kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atacağız. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi. Uzundere’de LİVAHOME adını verdikleri projenin bölgenin dönüşümü için önemli bir adım olacağını ifade eden Sancak, özellikle ilk projede ticari hedefi küçültüp, kente katkı getirebilmek amacıyla, kentsel dönüşümde örnek olacak bir yaklaşım sergilediklerini söyledi. Öte yandan Folkart’ın Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki LİVAHOME isimli projesinde konut satışları başladı. Örnek daireleri hazırlanan LİVAHOME’da konutların geniş hacimleri dikkat çekiyor.
 
Kentsel dönüşümde “LİVA” markası ile hareket edecek Folkart’ın LİVAHOME isimli projesi Uzundere’de bulunuyor. Çevre yolu avantajı ile ulaşım kolaylığının yanı sıra yeşil alanları, otoparkları, çocuk oyun alanları, kapalı-açık spor alanları ile geleceğinin çekim merkezi olacak konumuyla LİVAHOME, geleceğine değer katmak isteyenlerin öncelikle adresi olacak. Folkart güvencesiyle LİVAHOME kentsel dönüşümün öncüsü oldu.

Ege Telgraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181