İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri!
Yeni bir konut arayışında olanlar için İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri listesini derledik. Aralık 2017'de 8 bin 305 adet konut satışının yapıldığı şehir olan İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri çalışmaları hızla sürüyor. İşte İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri

Aron Prime projesi
6 villadan oluşan Aron Prime projesinde bir blokta iki, diğer blokta dört adet villa yer alıyor. Tamamı 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Aron Prime projesinde daireler 210 metrekare olarak tasarlanıyor. Aron Prime projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

232 Yelki projesi
2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alan 232 Yelki projesi 45 adet bağımsız bölümden oluşacak. 232 Yelki projesinde geniş bahçe ve teras alanları, peyzaj alanları ve otomatik sulama sistemi, açık otopark, açık yüzme havuzları, 24 saat güvenlik, yürüyüş, dinlenme, aktivite ve rekreasyon alanları bulunuyor. 232 Yelki projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çiçek Evler Mavi Yaka
3 katlı bloklardan oluşan ​Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde 3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçenekleri bulunuyor. 75 daireden oluşan Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde dairelerin büyüklükleri 160 metrekare ila 350 metrekare arasında değişiyor. Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Güzelbahçe Nefes Bulvar
Akıllı ev sistemi bulunan ​Güzelbahçe Nefes Bulvar projesi toplam 50 bağımsız birimden oluşacak. 8’i dubleks toplam 32 daire ve 9 villadan oluşan Güzelbahçe Nefes Bulvar projesinde 9 adet mağaza yer alıyor. Güzelbahçe Nefes Bulvar teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181