Katal İnşaat İzmir projeleri!
Güven Yapımızda Var sloganı ile üretim yapan Katal İnşaat İzmir projeleri detaylarını sizler için araştırdık. 

İzmir'de konut üretimi yapan Katal İnşaat projeleri çalışmaları devam ediyor. Başta Karşıyaka, Çiğli, Bostanlı, Ulukent, Menemen gibi İzmir’in gelişmiş ve gelişmekte olan bölgelerinde konut üretimi yapan Katal İnşaat satılık evler konut alıcılarına sunuluyor.

İşte satışı devam eden Katal İnşaat İzmir projeleri listesi;

Port Marin Mavişehir
25 katlı tek bloğun yükseldiği Port Marin Mavişehir Katal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Mavişehir mevkiinde konumlandırılan Port Marin Mavişehir projesinin lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülüyor. Denize sıfır konumda yer alan proje dikey mimariye sahip olacak. Port Marin Mavişehir teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Double Diamond Residence
2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin planlandığı projede toplam 156 konut tasarlanıyor. Katal İnşaat imzası ile inşa edilen projede açık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve kreş gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. Elmastan ilham alınarak tasarlanan Katal İnşaat Double Diamond projesinde akıllı ev sistemide bulunuyor. Double Diamond Residence teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Aypark Residence
2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan projede 2+1 daireler brüt 120-132,77 metrekare ve 3+1 daireler ise brüt 173 -191,89 metrekare olarak tasarlanıyor. Aypark Residence projesinde güvenlik, açık-kapalı otopark, Ogs ile araç giriş-çıkışı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları bulunuyor. Akıllı ev sistemi bulunan proje 217 konuttan oluşuyor. Aypark Residence nerede ? tıklayınız.

Katal İnşaat İzmir projeleri listesini sizler için derledik. Katal İnşaat yeni projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181