Konut Projeleri İzmir!
Aralık ayı konut satışında 3. sırada yer alan ​Konut Projeleri İzmir listesini sizler için derledik. Lokasyonları ile dikkat çeken ​Konut Projeleri İzmir yatırımcının ilgisini çekiyor. Markalı projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren firmaların da bulunduğu ​Konut Projeleri İzmir satışları devam ediyor. İşte ​Konut Projeleri İzmir

Forbest Oliva 2. etap
1+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Forbest Oliva 2. etap projesinde 2+1 daireler 107 metrekare, 3+1 daireler 135 ila 161 metrekare olarak tasarlanıyor. Forbest Oliva 2. etap daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yücesoy Konsept
2 blok olarak tasarlanan Yücesoy Konsept 140 daireden oluşacak. Tüm daireleri 1+1 seçeneğiyle planlanan Yücesoy Konsept projeside daireler 49 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Yücesoy Konsept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi
47 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yükselecek. Karma konsepte sahip olacak olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir projesi
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap Yapı İzmir projesi yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanıyor. 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi beklen Dap Yapı İzmir projesinde balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Dap Yapı İzmir projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Larissa Göl Evleri
İzmir Menemen'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Larissa Göl Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ila 117 metrekare arasında değişiyor. 12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Larissa Göl Evleri projesi 1200 daireden oluşuyor. Larissa Göl Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Konut Projeleri İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181