Kuzu Holding Villagio Çeşme projesini satışa sundu!
Kuzu Holding, Çeşme'de inşa edeceği Villagio 50+ projesinde, 60 yaş üstü emeklilerin deniz kıyısında yaşam hayalini, sağlık rezidansı konseptiyle bir adım öteye taşıyor.

Kuzu Holding, İzmir Çeşme'de projelendirdiği Villagio 50 + Rezidans Çeşme projesini satışa sundu. Sağlık rezidansı konseptiyle hayata geçirilen ve 60 yaş üstü emeklilere hitap eden Villagio 50+, bu yaş grubunun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda gereken hizmetleri, temel hijyenik ve tıbbi bakımları fizik tedavi ve terapileri ev ortamında sunacak şekilde tasarlandı.

Ayasaranda Koyu'nda yükselen ve Sakrz Adasr'na kadar uzanan panoramik manzarasıyla dikkat çeken Villagio 50+ Rezidans Çeşme, denize 300 metre mesafede bulunuyor. 12 bin 100 metrekare arsa üzerinde 84 bağımsız birimden oluşan projede, 68 metrekareden 154 metrekareye kadar farklı 1+1 ve 2+1 rezidans seçenekleri bulunuyor. 5 yıldızlı otel konforu sunması pnlanan projede, site sakinlerine bahçe tarımı yapabilecekleri bir yaşam alanı vaat ediliyor. Sitede ayııca bin 300 metrekarelik sağlık, spor ve spa merkezi, sanat atölyesi, restoran, bistro kafe, köy kahvesi, üç açık ve bir kapalı havuz, yürüyüş yolları ile güneşlenme terasları yapılacak.

YAŞ DOSTU TASARIM 
Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, dünya nüfusunun gittikçe yaşlandrğına dikkat çekerek "Almanya'da birçok enstitü bu alanda konseptler geliştiriyor. Biz de bu alandaki 20 yıllık deneyimimizle bu projede kişilerin yaşları ilerledikçe yaşam kalitelerini yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi. Projede her detayın 60 yaş üstü gruba uygun geliştirildiğini anlatan Kuzu, "Kapıların genişlikleri, merdiven aralıkları, ışıklandırma ve düz zemin, yaş dostu projeye uygun olarak tasarlandr. Amaç yaşlr bakım evlerine gitmek istemeyen 60 yaş üstü insanların satın aldıkları evlerinde günlük alrşkanlıklarını sürdürmelerini ve yaşam standartlarını daha kaliteli bir çizgiye getirmeyi sağlamak" diye konuştu.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181