La Bonita İzmir yakında satışa çıkacak!
1995 yılında inşaat sektörüne başlayan Erişen İnşaat Çiğli bölgesindeki en görkemli projelerinden birini satışa sunmaya hazırlanıyor.

İzmir'in hızla değer kazaInan ve yatırımcıların yoğun ilgisini üzerine çekmeyi başaran Çiğli bölgesinde ki en görkemli proje olmaya aday proje, La Bonita ismi ile sahipleriyle buluşmak için geriye sayımı başlattı. La Bonita projesi 156 adet bağımsız bölümden oluşuyor.

OTEL KONFORU
Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla ve lansmanında açıklanacak bir çok sürpriz özellikle bölgedeki beyaz yaka çalışanlar için otel konforunda bir yaşam avantajı sunan La Bonita hem yatırım hem de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 60 metre uzakta yer alan La Bonita projesi 18 ay sürecek. Özellikle yatırımcılar ve bölgedeki hastane okul ve ticari alanlarda çalışan beyaz yaka çalışanlar düşünülerek güzel bir projeye imza attıklarını belirten Erişen inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz ''bölgedeki artan 1 + 1 daire adetlerinin yanı sıra yeni evli ve okula yakın oturmak isteyen çalışan aileleri de unutmamak lazım bölgenin 2+1 ve 3+1 dairelere de ihtiyaç olduğunu yaptığımız anketler doğrultusunda tespit ederek projemizi en verimli hale getirmeye gayret gösterdik. Biz çalışmalarımız sırasında çok keyif alarak La Bonita projesini çok beğendik izmirlinin de beğeneceğine eminiz" dedi. Proje ile ilgili ön bilgiyi 0 530 366 84 86 nolu Gsm numarasını arayarak edinebilirsiniz.

Yeni Asır Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181