Megapol İzmir projesi nerede? İşte lokasyonu...
Megapol Group tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

27 bin 187 metrekare alan üzerinde yükselen Megapol İzmir projesi nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İzmir Konak'ta yer alan proje Halkapınar'da inşa ediliyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 900 bağımsız birimden oluşan projede 1+0 daireler brüt 55 metrekareden, 1+1 daireler brüt 90 metrekareden, 2+1 daireler brüt 150 metrekareden, 3+1 daireler ise 300 metrekareden başlayan büyüklüklerde planlanıyor.  1+0 , 1+1 , 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede 3 kule bloğunda 540 ofis, 360 konutun yer alıyor.

3 kule, cadde evleri ve mağazaların tasarlandığı projede premium blok 37 kat, home office bloğu  26 kat, konut bloğu 26 kat yüksekliğinde inşa ediliyor. Karma konsepte sahip olan projede dairelerin büyüklükleri 55 ila 500 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Megapol İzmir projesi nerede sorusu ile ilgili gelişmelere ve haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Megapol İzmir projesi teslim tarihi için tıklayınız.
 
Megapol İzmir projesi fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181