Merkez Yaşam Konak teslim tarihi!
İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Merkez Yaşam Konak projesinin teslim tarihi henüz netleşmedi. 

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Merkez Yaşam Konak projesi Konak'ın, Alsancak ve Konak aksını birbirine bağlayan ana yol noktasında yer alıyor. Tamamı konut olarak projelendirilen Merkez Yaşam Konak projesi özel mimari tasarımları ile dikkat çekiyor.

Geniş bahçe teraslarının yanı sıra sosyal alanları da bünyesinde barındıran Merkez Yaşam Konak projesinde yüzde 80 pirim kazandırmak hedefleniyor. Ayrıca projenin zemin katındaki dükkanlar ise hem yol üzerinden geçen kişilerin hem de daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. 300 milyon lira yatırımla inşa edilen Merkez Yaşam Konak projesi İzmir Konak'ta konumlanan yeni projelerden birisi olarak dikkat çekiyor. Merkez Yaşam Konak projesinin Aralık ayında inşaatı başlayacak.

Merkez Yaşam Konak nerede? Tıklayınız.

Merkez Yaşam Konak iletişim!
Telefon: (0232) 330 2208
Web: merkezyasamkonak.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181