MyWay Wins Blue'da 5 bin metrekarelik yapay plaj bulunacak!
Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve Türkiye'nin 210 metrelik tek yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Wins Blue'nun, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip olduğunu söyleyerek, "Bölge lokasyon olarak İzmir'in en hızlı değerlenecek noktası. Körfez tüp geçidine yakın konumu nedeniyle proje daha da değerlenecek. Projemiz hem yatırımcılar, hem de o bölgede çakşanlar tarafından oturmak için tercih ediliyor. MyWay Wins Blue projemizin kendisine ait 5 bin metrekare korusu ve 5 bin metrekarelik de yapay denizi olacak. Nefes alan bir proje olan MyWay Wins Blue'da toplam 830 konut planlıyoruz" diye konuştu.

169 bin TL'den başlayan fiyatlarla yatırımcılara cazip imkanlar sunan MyWay Wins Blue'nun, ulaşım açısından da çok merkezi bir konumda olduğunu hatırlatan Kalı, projenin Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden fazla talep gördüğünü dile getirdi.

MyWay Wins Blue'da belirli lokasyonlara yarım saatte bir ring seferleri yapılacağını da kaydeden Kalı sözlerine şöyle devam etti: "Ev sahiplerini shuttle ile bölgedeki farklı lokasyonlara taşıyacağız. Site sakinleri, kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Projede, MyVia Rent aracılığıyla kira güvence hizmetleri de veriyoruz. MyWay Wins Blue ailelerin yanında, ordu mensupları, üniversite öğrencileri, akademisyenler, beyaz yakak ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. Projeyi iki yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da, İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda." 

Evlerde neler bulunuyor
MyWay Wins Blue, mini futbol, basketbol, squash, golf alanı parti odası, fitness alam, kafeterya ve çocuklar için özel hobbit çocuk evleri ve en önemlisi kendine özel yapay denizi gibi sosyal aktivite alanlarıyla İzmir de ilk konsept projesi olma özelliği taşıyacak. Site sakinleri hafta sonları Çeşme'ye gitmeye ihtiyaç duymayacak.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181