Narova 9 etapta bin 100 konuttan oluşacak!
Çimentaş Grup şirketlerinden YapıTek A.Ş. imzalı Narova'da yaşamın başladığı ilk 3 etabıyla büyük ilgi gören Narova projesi, 4'üncü etabıyla yeniden vitrine çıktı. Tamamlandığında 9 etapta toplam bin 100 konuta ulaşacak olan projenin 4'üncü etap tanıtımını yaptı. Çimentaş'ı 2001 yılında bünyesine dahil eden Caltagirone Grup adına Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, "İzmir'in en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer alan projemiz, bugüne kadar ilk 3 etabıyla yoğun ilgi topladı. 4'üncü etaba da aynı ilginin süreceğine inanıyoruz" dedi.

Merkezinde insan var
Narova projesini oluştururken şıklığın yanında işlevselliğe de önem verdiklerini ve konutlarda yaşamı kolaylaştıran detayları önemsediklerini belirten Caltagirone, "Bu sayede projemiz çok sevildi. Daha önce satışa çıkan üç etapta da henüz inşaat aşamasında tüm dairelerin satışım gerçekleştirdik. Narova, merkezine inşam alan ve hayatı kolaylaştırmayı planlayan bir projedir. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz 4'üncü etap konutlarında da aynı anlayışı sürdürdük" diye konuştu.

9 etapta 1.100 konut
Narova'nın tamamlandığında İzmir'in en büyük konut projelerinden biri olacağını vurgulayan YapıTek AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır ise, "Toplam 9 etaptan oluşan projemiz gerçekten alanında çok iddialı bir proje. İlk 2 etapta yaşam başladı. 3'üncü etapta da daireleri Ekim 2018'de teslim edeceğiz. Şimdi sn a 4'üncü etapta. Diğer etaplarla da karşınıza çıkmayı sürdüreceğiz. Tamamlandığında bin 100 konutla İzmirliler'e ev sahipliği yapacak olan Narova, bulunduğu bölgede yeni bir yaşam merkezi yaratıyor" dedi.

2001'DE TÜRKİYE'YE YATIRIM
İTALYA merkezli ve İtalya'nın başlıca gruplarından biri olan Caltagirone, inşaat, finans, medya ve çimento sektörlerinde dünya ölçeğinde faaliyet gösteriyor. İnşaat sektöründe, özellikle konut proje geliştirme ve yönetimi konularında oldukça yetkin olan grup, Roma'da birçok projeye imza attı. Caltagirone Grubu kuruluşlarından olan Cementir Holding, 2001 yılında Çimentaş hisselerini satın alarak Türkiye'de çimento ve hazır beton sektöründeki yatırımlarına başlamıştı. Narova, Çimentaş Grubumun iştiraklerinden YapıTek'in prestij projelerinden...

YÜZDE 45 KAZANDIRDI
Kayhan Karabayır, projeyle ilgili şu bilgüeri paylaştı: "Şehrin stresinden uzakta, nar ağaçları arasında huzurlu bir yaşam sunan Narova Projesi, merkezi bölgelere yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Ege Üniversitesi, Forum Bornova, Point Bornova, Yaşar Üniversitesi, Işıkkent Eğitim Kampusu, Bahçeşehir Koleji, İzmir Koleji gibi eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakınlığı üe hayatın tam içinde yer alan konut projesi. Günlük ihtiyaçların karşüanabileceği çarşısıyla kendi kendine yeten bir anlayışın izlerini taşıyor. İlk 2 etabında, lansmandan teslime yüzde 40-45 kazandıran Narova, kazançlı bir yaünm arayanların da ilk adresi olmayı başardı."

CEP SİNEMASI DA VAR
"120 daireden oluşan Narova 4. Etap konutları h ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunuldu" diyen Ka bayır. "Acık yüzme havuzu, spor. pilates ve masa teı salonlarıyla sporla dolu bir yaşam imkanı sağlayan k 4 üncü etap evleri, bilardo salonu, play station odası ve cep sinemasıyla eğlenceyi de etap sakinlerinin ayağına getirecek. Acık ve kapalı çocuk oyun alanlarıyla miniklere güvenli bir ortamda gönüllerince vakit geçirme imkanı sunan projede, acık otopark ve 24 saat gülüş venlik hizmetiyle herkes için huzurlu bir yaşama atılıyor'' dedi.

Hürriyet İzmir Ege Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181