Park Yaşam Ataşehir en çok satılan proje oldu!
Park Yaşam Ataşehir Proje Satış Müdürü Sedef Dugalı, "Projemiz, İzmir'in gelecek dönem en değerlenen bölgesinde ve stratejik olarak da en önemli projelerin yanı başında konumlanıyor. Az katlı ve modern yatay mimarisiyle sıcak bir atmosfere de ev sahipliği yapıyor. Çevre yolu ana bağlantı noktaları arasında yer alan merkezi lokasyonu, hastane, okul ve alışveriş merkezlerinin tam ortasında yer alması projenin tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor" dedi.

TERCİH GENİŞ DAİRELER
Proje genelinde en çok satışı gerçekleştirilen daire tipinin geniş metrekarelik daire seçeneklerinin yer aldığı bilgisini paylaşan Dugalı, "Hem yatırım hem de yerleşim için değerlendirilebilecek projede, 1+1 daire tipleri 86 metrekarelik geniş alanlardan oluşuyor. Tercihlerini yatırım için 1+1 ve 2+1 tiplerinden yapan yatırımcılar, oturmak için ise aile konseptinin ağır bastığı 2+1, 3+1,3+2 teraslı daire tiplerini tercih ediliyor. İnşaat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği projenin teslimatı ise 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor" dedi.

NATUREL SATIŞ OFİSİ
İzmir'de özgün bir satış ofisi yaptıklarını ve kısa sürede beklenenden daha hızlı satış gerçekleştirdiklerini dile getiren Dugalı, "Leed sertifikasına aday olan Park Yaşam Ataşehir, insan odaklı ve doğa dostu olmasıyla da diğer projelerden ayrılıyor. Geleneksel yaşama duyduğunuz özlemi bulabileceğiniz Park Yaşam Ataşehir ofisimizde aynı zamanda örnek dairemizi de gezme şansına sahip olacaksınız" dedi. 

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181