Viltur Villa Saray projesi teslim tarihi!
22 bin 540 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesi teslimlerinin 2020 sonu yapılması planlanıyor.

Toplamda bin 176 kişinin yaşayacağı öngörülen Viltur Villa Saray projesi karma konseptte inşa edilecek. Tek taban üzerine oturtulan Viltur Villa Saray projesi iki kule olarak planlanıyor. 

Viltur Villa Saray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinde planlanan kulelerin bir tanesi konut ve ofisten oluşacak. Planlanan ikinci kulede ise yanlızca ofis bulunacak. Toplamda 15 kattan oluşacak Viltur Villa Saray projesinde 251 adet 1+1 ve 72 adet 2+1 daire tipleri yer alacak.

İzmir Bayraklı'da yükselecek olan Viltur Villa Saray projesinde 438 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkan bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Viltur Villa Saray projesinde geniş sosyal donatı alanları yer alacak.

Viltur Villa Saray projesi fiyat! Tıklayınız.

Viltur Villa Saray projesi nerede? Tıklayınız.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181