Ater Tower'da yaşam bu ay başlıyor!
1995 yılında kurulan ve Atersan markasıyla inşaat, enerji, gayrimenkul ve yapı malzemeleri sektörlerindeki tüm markalarını ortak bir çatı altında toplayan Atergrup, yeni projeleriyle sektördeki büyümesini sürdürüyor. İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da Nisan 2017 tarihinde Atergrup tarafından satın alındıktan sonra bir yıl gibi kısa süre içinde yaşama geçirilen Ater Tower'da yaşam bu ay başlıyor. Atergrup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, Atergrup'un inşaat sektöründeki 23 yıllık deneyiminin aktarıldığı bu projenin benzerlerinden farklı olduğunu dile getirdi.

EŞSIZ PROJE
Proje hakkında bilgi veren Volkan Ceylan, "Biz bu projeyi yaklaşık bir yıl önce kaba inşaattan satın alarak aslında çok yoğun bir sürece merhaba demiş olduk. Konumunu, mimari yapısını ve kentimizin gelecek planlarını incelediğimizde her anlamda eşsiz bir projenin sorumluluğunu üstlendiğimizi daha ilk günden anladık ve bu sorumluluğun bilincinde olup ciddiyetle çalışmaya başladık. Ardı ardına yaptığımız toplantılarla nasıl fark yaratabileceğimizin ve kule sahiplerimizi nasıl mutlu edebileceğimizin yollarını aradık. Bugün, yaptığımız toplantıların, beyin fırtınalarının ve fikir istişarelerinin sonuç verdiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Çok doğru noktalara dikkat çekmiş olmalıyız ki şu an kulemizin % 60'ının satışını tamamladık ve tam 80 ofisin tapusunu kule sahiplerimize teslim ettik" diye konuştu. Projenin açılan pencereleri ile fark yarattığının altını çizen Ceylan, "Kulemizin her katında sosyal alanlar ve gökyüzü bahçeleri bulunuyor. İş hayatının yoğun temposunda nefes almak isteyenleri de unutmayan, İzmir'in pencereleri açılabilen ilk kulesi hangisi derseniz, bu sorunun da cevabı Ater Tower olacaktır. Fitness merkezi, son teknoloji toplantı salonları, 3 katlı otoparkı ve şık restoranlarıyla iş hayatının keyfini sürecek olan kule sahiplerimizi, sosyal hayatın dışında, profesyonel dünyada da destekleyecek birçok eşsiz ayrıcalığa sahibiz" dedi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181