İzmir Kemalpaşa Çambel TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İzmir Kemalpaşa Çambel Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan izmir Kemalpaşa çambel Toki sözleşme imzalama tarihi detayları belli oldu. İşte Kemalpaşa çambel Toki sözleşmesi detayları ;

İzmir Kemalpaşa Çambel Toki projesinde sözleşmeler 3 Şubat 2020 tarihinde imzalanmaya başlayacak ve 28 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. 

Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler şu şekilde;
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ile adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan İzmir Kemalpaşa İlçe sınırları içerisinde son 1 yıldır ikamet ettiğini veya Kemalpaşa İlçe Nüfusuna kayıtlı olduğunu gösteren belge, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.) 

izmir Kemalpaşa çambel Toki evleri detayları şu şekilde;
İzmir Kemalpaşa 679 Konut Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen izmir kemalpaşa toki başvuru tarihi 5 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 282 adet 2+1 alt gelir grubu ve 397 adet 3+1 orta gelir grubu konut için başvuruların toplanacağı izmir kemalpaşa toki başvuruları 29 Mart 2019'a kadar devam etmişti. İzmir toki evleri 2019 kapsamında yer alan izmir toki evleri 2019 başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlindeki tüm şubeleri aracılığı ile yürütüldü.

İzmir Kemalpaşa Çambel Toki sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet hayta 3 yıl önce

Evlerbitince sözleşme tarihi ne zaman bilgiverirmisiniz sayın toki

Avatar
Ahmet hayta 3 yıl önce

Evlerbitince sözleşme tarihi ne zaman bilgiverirmisiniz sayın toki Kemalpaşa 679 çambel

Avatar
Ramazan Saraç 2 yıl önce

Çambel ikinci etap sözleşeme tarihi ne zaman bilgilendirebilirmisiz

banner182

banner181