TOKİ İzmir Seferihisar Camiikebir 3. bölge evleri 2023!

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki İzmir Seferihisar Camiikebir 3. bölge evleri 2023 detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Camiikebir Toki evleri 2023 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Toki İzmir Seferihisar Camiikebir 3. bölge evleri 2023 detayları şu şekilde;

517 konuttan oluşacak olan Toki İzmir Seferihisar Camiikebir 2023 projesi kapsamında 20 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

İzmir İli, Seferihisar İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3. Bölge kapsamında inşa edilecek olan İzmir Camiikebir Toki 3. bölge projesinin ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. İzmir Camiikebir Toki 3. bölge ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

İzmir Camiikebir Toki ihale detayları için tıklayınız.

Toki İzmir Seferihisar Camiikebir 3. bölge evleri 2023 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181