Saçaklızade Toplu Konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü kapsamında inşa ettiği Saçaklızade Toplu Konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Toplamda 3 blok, 95 konut ve 4 işyerinden oluşan proje vatandaşın yüzünü güldürdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Onikişubat’ın Saçaklızade Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesi kısa süre önce tamamlanmıştı. Toplamda 15 bin metrekare alan üzerine konumlandırılan dev projede, tapu ve tescil işlemleri de gerçekleştirilerek konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Bugün itibariyle ilk konutların teslim edildiği projede, 95 konut ve 4 işyerinin tümü kısa süre içinde sahipleriyle buluşturulacak. Geniş yaşam alanları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemesiyle yeni yapılar vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Projenin Arkasında Büyükşehir Var

Saçaklızade Toplu Konut Projesi kapsamında evini teslim alan Ahmet Yalçın (64), “Projenin arkasında Büyükşehir Belediyesi olduğu için anlaşma aşamasındayken gönül rahatlıyla sözleşmemi imzalamıştım. Evler tamamlandıktan sonra, çevremden olumsuz tepki verenler dahi projeyi takdirle karşıladı. Görüyorum ki son derece doğru bir karar vermişim. Evler iç ve dış yapısıyla beni çok etkiledi. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, kaliteli ve modern şekilde inşa edilmiş. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere, işçisinden mühendisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklar gibi mutluyum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181