Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları tamamlanıyor!

Dumlupınar Mahallesi’ni ziyaret gerçekleştiren Başkan Hayrettin Güngör, “Kurtlar ve Saçaklızade’de konutlarımızın yapımı sürüyor. 95 daire ve 4 iş yerini bitme aşamasına getirdik. 551 konut daha yükseliyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat İlçesi Dumlupınar Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, meclis üyeleri, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Serdar Şavkılı, Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Abdulhamit Emekli ve Yusuflar Mahalle Muhtarı Mehmet Akça’nın da hazır bulunduğu ziyarette esnaflar ve vatandaşlar ziyaret edildi. Vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yusuflar Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen konutlarla ilgili bilgileri paylaştı.

Vatandaşlarımızla Bir Aradayız

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün Dumlupınar mahallemizde muhtarlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Ziyaretimizde mahallelerimizle ilgili ihtiyaçları tespit ettik. Belediye hizmetlerine ilişkin hem de diğer kurumlarımızla ilgili talepleri aldık. İnşallah gelen talepleri belediyemiz ve paydaş kurumlarımızla çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yeni Konutlar İnşa Ediliyor

Başkan Güngör yaptığı açıklamanın devamında Tekke kentsel dönüşümüyle ilgili “Özellikle Tekke’nin kentsel dönüşüm ihtiyacı için ilk etapta bin konutluk projemiz TOKİ’miz ile iş birliği çerçevesinde sürüyor. Hem Önsen bölgesinde rezerv alan hem de Saçaklızade konutlarımızın bir kısmını bitirdik, bir kısmının yapımı devam ediyor. İlk aşamadan sonra da 2 bin konutluk ikinci aşamaya başlayacağız. Devam eden çalışmalarımızla Kahramanmaraş’ımızda kentsel dönüşümde önemli bir projeyi  gerçekleştirmiş olacağız. Paydaş kurumlarımızla sürdürdüğümüz iş birliğiyle kısa sürede çalışmaların tamamlanması ve hemşehrilerimizin yeni evlerine kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz” bilgilerini paylaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181