Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar sürüyor!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yusuflar Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yıkım çalışmaları devam ediyor. Yusuflar Mahallesinde vatandaşlarla yapılan birebir görüşmeler sonucunda yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

Bakanlık tarafından kira yardımını kabul eden ailelerin oturduğu evlerde yapılan yıkım çalışmalarında 65 ev yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım çalışmaları kapsamında 22 parselde anlaşma sağlandı ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Öte yandan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şu ana kadar 38 parselde 109 bağımsız yapı ile görüşmeler tamamlandı ve yıkım çalışmaları kapsamında 65 evin yıkımı tamamlandı.

Yine bu çalışmalar kapsamında Saçaklızade bölgesinde 3 blok ve 100 civarında konut yapılacak. Bunun yanı sıra diğer alanlarda ve Çamlık bölgesinde konutlar üretilecek. Toplam alanı 24 hektar olan Tekke'de (Yusuflar Mahallesi) 1. Etap çalışmaları başladı ve bu çalışmalar 8 hektarlık bir alanı kapsıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181