Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm projesi son durum!
Kahramanmaraş'ta 24 hektar alana sahip olan çalışmalarının devam ettiği Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisini sizler için araştırdık.

Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi şu şekilde; Yusuflar(Tekke) mahallesinde hayata geçirilecek olan Tekke kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları halen devam ediyor. Yusuflar kentsel dönüşüm yıkım çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla görüşmeleri halen devam ediyor. Tekke kentsel dönüşüm projesi kapsamında şu an 180’e yakın parselde gerekli anlaşmalar yapıldı ve 150’ye yakın evde yıkım çalışmaları gerçekleşti. 

Ayrıca Tekke kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 blok ve 100 civarında konuttan oluşakcak olan Saçaklızade mahallesinde de konutlar yükseliyor. 

Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181