Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ başvuruları devam ediyor!

230 adet 2+1 alt gelir grubu ve 67 adet 3+1 orta gelir grubu konut için toplanan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki başvuruları devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki başvuruları 22 Mart 2021 tarihi itibariyle başladı. Toplam 69 adet konutun kuralı satılacağı ​Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki evleri başvurusu 2 Nisan 2021 tarihinde sona erecek.

Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu ilçesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki başvurusu T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler ve e-Devlet üzerinden yürütülecek. (eDevlet başvuruları 01 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir.)

Alt gelir grubu başvuru şartları şu şekilde;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç )

3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,

-Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 6.500TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 6.500.00TL olması gerekmektedir.)

5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki başvuruları detaylarını sizler için derledik. Toki Kahramanmaraş Dulkadiroğlu başvuruları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KINALI 3 yıl önce

Kura sonuclari ne oldu

Avatar
Ömer Tatlı 2 yıl önce

Bende yazilmak istiyorum tokiye yardimci olursaniz sevinirim kiraciyim

banner182

banner181