TOKİ Kahramanmaraş konut projeleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Kahramanmaraş konut projeleri 2019 tüm detaylarını sizler için araştırıp derledik.

İşte Toki Kahramanmaraş konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki Emekli konut projesi
Toki 50 bin konut kapsamında inşa edilecek olan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki emekli konut projesinde 13 Haziran 2019 tarihinde kura çekimi yapılacak. 2+1 ve 3+1 planında konutlardan oluşacak olan projede brüt 77 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 500 adet konut ve brüt 113 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 124 adet konut yer alacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki projesi
624 adet konuttan oluşacak olan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Toki projesi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde konumlandırılacak. İdare konut uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan projede henüz inşaat çalışmaları başlamadı.

Toki Kahramanmaraş konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Kahramanmaraş Toki 2019 ve K.Maraş Toki 2019 listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181